2012. augusztus 22., szerda

Immáron egy éve hogy megvan az oldalam, amit teljes szívemből csinálok minden kedves olvasómnak. Tudom van még mit fejlődnöm és a blog sem teljes, de igyekszem mindent megtenni azért, hogy nektek tetsszen. Köszönöm mindenkinek aki olvas!
A statisztika szerint a férfiakat három dolog érdekli: a hivatás, a sport és a szex. Ezért van az, hogy imádják a hivatásos pomponlányokat. 

Okos emberek közé belép egy szép asszony, s kész a bolondok háza.

2012. augusztus 21., kedd

I'm sad, hurt, angry, mad, disappoined. But you know what? I'll put on a happy face and move on. It will hurt but I will survive !
Soha ne játsz mások érzéseivel, mert lehet hogy neked jó móka, de neki lehet épp az álmait töröd szét.
A madarak mindig énekelnek egy-egy nagyobb vihar után. De mi van velünk? Mi miért nem tudunk örülni annak, amink van?
A szüleim mindig mondogatták, hogy az álmok egyszer valóra válnak. Azt azonban elfelejtették közölni, hogy ez a rémálmokra is igaz .
Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk !
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom .
Soha ne játssz egy lánynak a szívével. Előbb-utóbb megfogod bántani. Beléd fog szeretni. Megfogja kedvelni az együtt töltött pillanatokat. Egyszer ráfog jönni, hogy minden amit tettél vele hamis volt. Sosem lesz már a régi. Emiatt napokat fog sírni. Magát fogja hibáztatni. Félni fog. Sosem fogja elfelejteni azt ami történt. Félni fog beleszeretni egy másik fiúba, azért mert nem akarja hogy megint megbántsák. 
Nem múlik. Egyszerűen nem múlik, bármit is tettél vagy mondtál, nem múlik el, nem tudom leállítani. A kezem önkéntelenül is nyúlna feléd, a lelkem ösztönösen hozzád kívánkozik. Olyan, minta megszűnnék létezni. Őrülten hiányzol, és nem tudok ellene tenni, nem tudom, mi ez a dolog, de képtelen vagyok leállítani. Vagy nevezzük a nevén, ez a romlott szerelem. Nem tudom kiölni magamból. 
Boldog vagy?
- Nem vagyok boldogtalan. .
- Gondoltál már arra, hogy lehet, hogy csak álmodjuk az életet ?
- Kizárt, hogy ennyi fájdalmat álmodna az ember.
Jól titkolod - mondta lassan. - De azért le merném fogadni, hogy sokat szenvedsz. Csak nem engeded, hogy meglássák rajtad. 
Csak mert ő ezt nem veszi észre, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy gyönyörű!
Mert mikor 15 vagy és azt mondja valaki, hogy szeret.. Te elhiszed neki. És mikor 15 vagy, úgy érzed senki nem ismer igazán. S mikor 15 vagy az első csókon jár az eszed egyfolytában, de az életben ennél nagyobb dolgok is történnek majd... Ezért sírni kezdünk. Rájössz majd, hogy az idő minden sebet begyógyít, S ezután lehet, hogy végre rátalálsz önmagadra. 
Azt hiszem, álmaink férfijába mindig első látásra beleszeretünk, bár az eszünk azt súgja, hogy hibát követünk el. És elkezdünk harcolni az ösztöneikkel, de nem akarjuk ám igazán legyőzni őket. Aztán egyszer csak elérkezik a pillanat, amikor megadjuk magunkat az érzéseinknek. 
Igaz Szerelem! Melyik lány nem álmodott még erről? Még a legszégyenlősebb is lelki társra vágyik – olyasvalakire, aki megérti a reményeit és félelmeit, nevet a viccein, felajánlja a kabátját, ha hidegre fordul az idő, elbűvöli a szüleit, és imádja őt szépséghibáival együtt. 
miért gondolok rád? miért érzem azt, hogy kellesz, mikor legbelül tudom, hogy ebből megint csak a baj lesz? 
Az első randi kellemetlen, az első csók mennyei, az első szerelem pótolhatatlan, és az első csalódás felejthetetlen. .
Azokon a napokon, amikor éppen csak összefutottunk, mindig erősebb voltam, mint a többi átlagos napon. Azokon a napokon, amikor rám mosolyogtál, úgy éreztem, nincs lehetetlen. Azokon a napokon, amikor beszélgettünk is, táncoltam a tükör előtt, énekeltem a zuhany alatt, nevettem a testvérem faviccein, és ezerszer meghallgattam a dalt, amit te mutattál. Azokon a napokon, amikor hozzám értél, bolondot csináltam magamból ismeretlenek előtt, elmondtam az embereknek mennyire szeretem őket, és nevettem, míg a könnyem is kicsordult. Azokon a napokon, csak miattad, tényleg önmagam voltam!
Nehéz egy barátságot szerelemmé érlelni,de az igazság az,hogy kicsit mindig is bolondultam érted
Nem fogok mindent veszni hagyni úgy, hogy még csak nem is vagy az enyém!
Nem az, hogy mit érzek irántad; hanem az, hogy mit nem érzek más iránt, de irántad igen.
Olyan embert szeretnék magam mellett tudni, aki vasárnap is szeret. melegítőben, kinyúlt pólóban, smink nélkül, kócosan, hisztisen..
Nem tudom megbocsájtani magamnak, hogy nem tudtam az lenni, akit szeretni tudtál volna. .
Ha nem félnénk az érzelmektől, talán nekünk is lenne esélyünk. . 
Nem tudom, megfigyelték-e már ezt a zűrös aranyszabályt az élettel kapcsolatban? Abban a pillanatban, mikor nagy általánosságban minden a lehető legszebben klappol, valami mindig jön és nyakon vág. 
Amikor órákon át állsz a tükör előtt, azon gondolkodva, mit vegyél fel, mert neki a legszebb akarsz lenni.
Ha a szív érez, az agynak esélye sincs! 
A fiúknak fogalmuk sincs róla, hogy amit mondanak milyen sokáig megmarad egy lány fejében. .