2012. február 27., hétfő

nem bánom, hogy megtettem, valahol még büszke is vagyok magamra, de ettől nem jobb, mert meg kellett ismernem azt az oldalát, amit sose tudtam volna róla elképzelni. nem az fáj, hogy elutasított, hanem az, hogy rájöttem játszott velem. színjáték volt minden pillantása, minden üzenete, minden mosolya! ez most nagyon igaz a szerelmi életemre!(Y)
Nem szeretem mikor van időm gondolkodni egyes embereken, dolgokon. . olyankor mindig elszomorodom és hatalmas ürességet érzek. Saját!

2012. február 20., hétfő

Amikor találkozol végre álmaid férfijával, egy pasival, aki túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, egyszercsak rájössz, hogy tényleg túl jó, hogy igaz legyen. Aztán arra ébredsz, hogy nyomorult vagy és magányos, és hát lássuk be. . többnyire részeg. :\

2012. február 19., vasárnap

Legszívesebben ordítanék vele, hogy miért teszi ezt. miért?! Én nem hívtam, már majdnem túl voltam rajta, és amikor minden kezd helyrerázódni, újra felbukkan és robbant. Felzaklatja az életem, majd eltűnik újra. Ez mire volt jó?! Feltépte a régi sebet, most újra vérzik.' :/
Nem hiszem, hogy van valaki, aki most ugyanúgy érez irántad, mint én. .!:\
Ott áll tőled fél méterre. Az életedet odaadnád, hogy hozzáérhess, de tudod, hogy nem szabad. A mosolyát elteszed nehéz időkre, a hangját beállítod a szíved csengőhangjának. Közel van, és mégis fényév távolságra. Ránevetsz, de hazafelé a buszon a könnyeiddel küszködsz. Tudod, hogy most mással van, és veled nem lesz soha. Egy kis darab a lelkedből örökre kiszakadt...

2012. február 14., kedd

♥!
Lájkolta a facebook állapotom, már rég nem láttam tevékenységét és most újra lájkolt. Ez semmit nem jelent, de mégis újra elkezdtem róla gondolkozni megint egész nap ő jár a fejemben és beszélnék vele, de NEM, nem fogok ráírni nem kell több megaláztatás. . saját
Fuck you Valentine's day. I am Single! ;)

2012. február 13., hétfő

Oltsd el a lámpát, kicsit tedd takarékra az agyad. Lassíts le egy percre ember, leelőzted magad! De tudod hogy nem tart örökké, hiszen volt már annyi jel, hogy ami egyszer volt, újra nem jön el...
FUCK YOU ↑ You ↓ You ↙ You ↖ You ← You ↘ You ↗ Oh and You →
;)

2012. február 12., vasárnap

Ahogy elnéztem egy újabb romantikus New York-i filmet a gyönyörű növel és az iszonyatosan dögös sráccal a főszerepben akik csodás életet töltenek együtt. Elgondolkoztam. . Talán nekem is ilyen életem lesz egyszer csak megtalálom az igazit és vele élem le az életem? Valahogy ebben a csodás jövőben reménykedem, hogy el jön az én szőke hercegem aki csak engem akar és vele öregszem meg! 
saját!
Én talán a közönségességet utálom a legjobban egy pasiban. Nincs is annál rosszabb mikor az ember gyönyörű ábrándjait egyetlen közönséges ocsmány mondattal a földbe tiporják. És milyen lesújtó a felismerés, hogy a sármos kis pofi mögött nincs más csak tömény arrogancia és egoizmus. !

2012. február 11., szombat

A nők megérzik, ha egy férfi a szemükbe néz és más valakit lát!

Tudom, hogy lehetne jobb is. Lehetnék például boldogabb, hogyha megtanulnám, hogy lehetnél kevésbé fontosabb. 
Csak én gyorsítottam fel mindent, ő meg ott tartott hogy jó barátok vagyunk. .  saját!
Talán egyszer rájössz, észreveszed és megérted. . saját!
Csalódtam. Megint csalódtam. De nem baj, majd idővel jobb lesz –mondogatom. De nem. Soha nem lesz jobb. Mire kiheverném az előző csalódást már rögtön jön a másik. Mintha egy hülye körforgás lenne az élet. Mert az is. Egy rohadt körforgás az egész élet. Megismersz valakit, megszereted, csalódsz benne és szakítotok. Aztán megint megismersz valakit és kezdődik előröl az egész. Azt mondják, hogy más vállán könnyebb a feledés. De nem mindig. Megszereted azt a srácot is. És benne is csalódnod kell. Ez lenne az a csodás, boldog élet amiről mások beszélnek? Mert szerintem ez nem a csodás boldogság. Köszönöm de én ebből az életből nem kérek.
Mostantól úgy gondolok rád mint egy egyszerű hétköznapi fiúra akit bármikor képes lennék szeretni, de nem te leszel az egyetlen. Nem fogok miattad sírni, és nem fogok rád várni. És észreveszem hogy más fiúk is léteznek. A szívem mélyén még mindig reménykedem, de nekem is szükségem van a boldogságra. Nem fogok miattad mindent veszni hagyni úgy, hogy még csak nem is vagy az enyém. Fáj, és nagyon nehéz, de tovább kell lépnem, és most az egyszer nem miattad, hanem magam miatt.. ENNYI!
El sem tudod képzelni mennyire tudnálak szeretni, ha engednéd. . saját!
a legnagyobb hibám nem az volt, hogy beléd estem. hanem az, hogy azt hittem: te is belém.. 
Sokan nem azért szenvednek, mert nem tudnak felejteni hanem mert legbelül nem is akarnak.. 
Mikor azt mondtam, hogy ennél rosszabb már nem lehet. . Nem kihívás akart lenni!
Mindegy! Bárhogy próbálkozom. . . nem én vagyok Az a lány. . :\
Mindazok után, amiken keresztül mentem miattad azt gondolhatnád, hogy utállak téged, de végül köszönetet akarok mondani, hogy annyival erősebbé tettél engem. 
megijeszt, hogy mennyire bírok kötődni egy olyan emberhez, akit szinte nem is ismerek. .
saját
Nem a szerelemtől félek, hanem attól, hogy nem szeret, majd viszont. . 
saját
Nem, még mindig nem tudom eldönteni, hogy hagyjalak menni vagy küzdjek érted. . saját!
Mit mondhatnék még? Feltettem mindenem egy lapra,
És te szemrebbenés nélkül úgy hagytad elrontva . . 
‎- Szerinted az én szívemet nem törte össze senki?
- Ja, de! Egy Senki.. 
ha egy lány annyira hülye, hogy miután összetöröd a szivét és meg azután is szeret, biztos lehetsz benne, hogy ő az igazi !!!
Ha fiú lehetnék, azt hiszem megérteném, hogy milyen érzés egy lányt szeretni. Esküszöm jobb ember lennék! (Beyonce - If i were a boy)
Olyan alattomos dolog ez a vonzódás. Először észre sem veszed, hogy több van köztetek majd szépen beléd bújik, meglapul és amikor a leggyengébb vagy eluralkodik rajtad és akkor már nem tehetsz ellen semmit, csak várhatsz, hogy alakul a sorsod...
Azt hiszem eljutottam odáig, hogy eltudom felejteni, ha nem is teljesen, de egy picit talán félre tudom rakni az érzéseimet:) saját!
Legalább eljutott a tudatodig mennyire megbántottál? Nem ugye? Gondoltam. . .

2012. február 1., szerda

Napról napra, egyre jobban úgy érzem, hogy a szerelem nem nekem való. .'