2012. október 30., kedd


hahahahahaa :D
Az életben semmi sem hasonlítható eléggé az édes, borzasztó derültséghez, amikor megteszed az első lépést. Amikor mindent egy lapra teszel és odamész hozzá.

Már túl késő volt. . hiszen mikor a hangjára gondoltam vagy a szemeire, egyszerűen semmi mást nem akartam jobban, mint vele lenni. .
Nem merem és nem is tudom megfogalmazni, hogy mit indítasz el bennem. .
Az emberek zöme nem mer beszélni az érzéseiről, és nem meri őket következetesen felvállalni, inkább elfojtanak, hazudoznak másoknak, miközben saját magukat is becsapják. Erősnek mutatják magukat, miközben belül kocsonyák. .
Most ülünk és beszélgetünk. Én és a szívem. Néz rám csodálkozó gyermeki tekintettel. Közlöm vele, hogy most először félek. Életemben először nem merek szeretni. És ez fáj. .

Felelj! Miért csinálod, hogy engem közel engedsz, de magadat távol tartod tőlem? 

És ha azt mondanám, nem épp ilyenné akartam volna válni, hazudnék, Mert arra születtem, hogy én legyek a másik nő. Aki senkihez sem tartozik, és mindenkihez. Akinek nincs semmije, és aki mindent akar egyszerre. 

Egy ideig futni fog utánad, de elérkezik majd a nap, amikor abbahagyja a kis körök futását körülötted. Túl fog rajtad jutni és pontosan ebben a pillanatban, azt fogod kívánni, hogy bárcsak hagytad volna, hogy elkapjon. .
Egy hideg őszi este hazafelé jövet felbukkan a szívedben a hiány, s rájössz, hogy semmi másra nem vágysz jobban, minthogy utánad rohanjon, szorosan magához öleljen és a füledbe súgja: hiányoztál.
Olyan lány legyél akit mindenki akar, és ne olyan aki már mindenkinek megvolt! 

Nem felejtettelek el, de te aludtál a szívemben, és én nem mertelek felébreszteni.'
Soha ne add fel, ha még megpróbálnád. Sose töröld le a könnyed, ha még sírnál. Sose elégedj meg egy válasszal, ha még kérdeznél. Sose mond, hogy már nem szereted, ha nem tudod elengedni. 

Még mindig hiszek benne, hogy egyszer csak hirtelen írsz nekem és bevallod az érzéseidet, amiket eddig elrejtettél. Hogy csak úgy írsz és azt mondod, én vagyok az egyetlen, akit akarsz. Az egyetlen, akire gondolsz. Szeretném ha azt mondanád, hogy az egyetlen ok , amiért elmentél az, hogy féltél az érzéseidtől. .

Valaki vár, aki átölel és bátorít, ha félek. 
Ez a világ lehet összedől, de semmi baj nem érhet. .
Ha nem tudsz választani két ember között, kérdezd meg magadtól: kinek mondanád azt, hogy: hiányozni fogsz. . és kinek azt, hogy: könyörgöm ne menj el!
Néha minden, amit egy lány akar, az, hogy harcolj érte. Hogy elhitesd vele, hogy te lehet jobban akarod ezt a kapcsolatot, mint ő.
Tényleg tetszik nekem. Nem tehetek róla. Egyszerűen tetszik. Nem számít, milyen elszánta játszom meg, hogy nem így van, ettől még igaz. 

A jó embert azért lehet bántalmazni, mert biztos lehetsz benne, hogy megbocsát neked. . 

2012. október 22., hétfő

És ha már október 22.e van had ünnepeljem egy kicsit magamat. Nagy happyket nekem erre sweet 16.os napra :3

2012. október 21., vasárnap

Néha úgy érzem, az emberi szív is csak afféle polc. Ha túl sokat pakolnak rá, valami óhatatlanul leesik, aztán szedegethetjük össze az összetört darabkákat.

Ne aggódj, talán úgy gondolod, hogy nem fogsz túljutni rajta soha. De gondolj bele, azt is gondoltad, hogy örökké fog tartani.
Felelj! Miért csinálod, hogy engem közel engedsz, de magadat 

távol tartod tőlem?. .

2012. október 7., vasárnap

Érezted már úgy, hogy nem érzel semmit? Hogy a kerítésen egyensúlyozva nem tudod, merre fogsz leesni.. Egyik oldalt a bánat és üresség, másikon megkönnyebbülés. Bánat, mert szeretted, üresség, mert hiányozni fog. Ugyanakkor a szabadság olyan megkönnyebbüléssel tölt el, hogy a föld felett lebegsz. Ekkor jönnek a barátok, akik mindig segítenek. Igaz barátokról beszélek, akik mindig melletted vannak. A puszta jelenlétük is pozitív energiával áraszt el, a beszélgetések és szeretetük olyan melegséggel tölt el, hogy nem tudsz a rosszra gondolni. Ez akaratlanul is a jobbik oldalra dönt, s már csak megkönnyebbülést érzel, szabadságot. 
valószínűleg nem véletlen, hogy a nagy mesemondók mind férfiak voltak :)
és újra bebizonyosodott számomra, hogy az emberek akkor kezdenek el kapálózni valami után, mikor már végleg elveszítették azt. .
Hiába akarsz az 'imádni való nő' lenni, ha hagyod, hogy kurvaként kezeljenek. . 
A szeretet, a szerelem és a boldogság nem azért van ingyen, mert nem ér semmit, hanem azért, mert MEGFIZETHETETLEN!
Egy nap, amikor már nem leszek melletted, hiányozni fogok neked! Egy nap, amikor már továbbléptem... Hidd el, hiányozni fog minden, amit most eldobsz magadtól. Hiányozni fog a mosolyom.. amikor minden ok nélkül őszintén rád mosolyogtam. Hián
yozni fog a nevetésem.. és a közös nevetéseink. A viccelődéseink.., mert ne tagadd, volt idő, mikor te is jól érezted magad velem! Hiányozni fog az aggódásom, hogy bármi ostobaságot tettél, én aggódó tekintettel figyeltelek. Hiányozni fog az érintésem, a szavaim, a tekintetem.. De még az is hiányozni fog, hogy idegesítselek. Sőt, még a veszekedéseink is hiányozni fognak. Idővel majd.. amikor rájössz, hogy valójában szerettél, csupán túl büszke, és kalandvágyó voltál, hogy ezt beismerd, és mellettem maradj!...Akkor majd.. csak annyit mondhatok: Sajnálom! Sajnálom, hogy most hiányzom, akkor, amikor már túl késő!
Soha ne szeress bele egy olyan emberbe, aki úgy bánik veled, mintha hétköznapi lennél!! 
Lehet, hogy szerettél volna, ha ismertél volna. Ha ismerted volna a gondolataimat. Ha végig sétáltál volna az álmaimon és az emlékeimen. . Igen lehet, hogy szerettél volna. Ha csak rászántad volna az időt.
Az emberek nem veszik észre, hogy mit teszünk értük, egészen addig, amíg abba nem hagyjuk azt csinálni. .
Lehet, hogy nem kéne mindent ennyire bonyolultan kezelnem. Talán egyszerűen csak kimondhatnám, hogy hiányzik ha nincs mellettem; hogy mindig várom, hogy találkozzunk, együtt legyünk; és hogy leginkább azt szeretném, hogy megértse, mindezek ellenére mégis mit, miért teszek...